Контактные данные

ДАРУЙТЕ ДОБРО! ВОНО ПОВЕРТАЄТЬСЯ!

   Стаття з газети "НАШе Життя: новини" №106 від 08.12.2018
 Щороку 3 грудня у світі відзначається Міжнародний день інвалідів, який проголошено Генеральною Асамблеєю ООН у 1992 році.

На сьогодні рівень інвалідізації мешканців планети становить більше 1 мільярда людей, або 15 відсотків населення Землі. В Україні понад 2 мільйони 800 тисяч людей мають статус інваліда, з них 151 тисяча – діти. Це 6,1 відсотка до загальної кількості населення. І майже 80 відсотків інвалідів – це люди працездатного віку.

Особи з інвалідністю потребують уваги, допомоги та підтримки, адже не завжди бюджетних коштів вистачає на задоволення потреб тих, кому необхідна допомога. Так, у зв’язку з відзначенням Міжнародного Дня інвалідів Територіальний центр соціального обслуговування звернувся до голови Наглядової ради АТ «Михайлівський райагропостач» Галини Вікторівни Шаламової з проханням виявити добру волю, турботу й благодійність та надати матеріальну чи натуральну допомогу для сформування продуктових наборів 75-ти інвалідам, які знаходяться на обліку в територіальному центрі.

«Доброзичлива увага завжди потрібна обділеним долею людям, - зазначає директор Територіального центру Тетяна Дмитрівна Лактіонова. – Піклування про ближнього має стати нормою нашого повсякденного життя.»

Погоджується з нею і Галина Вікторівна Шаламова, яка впевнена, що допомога людям з інвалідністю – це спільна турбота, тому голова БО «Благодійний фонд імені М.А.Шаламова», звичайно ж, відгукнулася на прохання Територіального центру соціального обслуговування.

Тож, 3 грудня представники Благодійної організації передали установі продуктові набори, адже місія фонду – розвивати благодійність, відповідальне та толерантне суспільство, спрямовуючи допомогу тим, хто найбільш цього потребує.

Даруйте добро! Воно повертається!
 
   

МИ знаходимось.

інд. 72013
Запорізька обл
Михайлівський р-н
с.м.т. Пришиб
вул. Кооперативна, 1
Все права защищены©