Контактные данные

ЧАРІВНЕ СВЯТО У РОДИННОМУ КОЛІ 

   Стаття з газети "НАШе Життя: новини" №109 від 29.12.2018
Як ми всі очікуємо цих чарівних грудневих днів, адже саме грудень - це місяць, в якому розпочинаються одні з найулюбленіших свят для дітей – день Святого Миколая, Різдво та Новий Рік!

Гарна ялинка з новорічними прикрасами, гірлянди, що миготять різнокольоровими вогнями, аромат шоколадних цукерок 25 грудня панували в актовому залі АТ "Михайлівський райагропостач", бо ж саме тут діти працівників підприємства мали можливість відсвяткувати Різдвяне свято у особливому родинному колі.

Галина Вікторівна Шаламова, голова Наглядової ради підприємства, побажала малятам міцного здоров'я, гарного настрою, енергії та наснаги, а також допитливості та уваги, ну а їхнім батькам - працівникам підприємства - подякувала за сумлінну працю й побажала миру, злагоди та добробуту, затишку в оселях і родинного тепла!

Колектив Пришибської ЗОШ І-ІІІ ступенів імені М.А.Шаламова підготував захоплюючу програму, а завдяки неперевершеній грі талановитих юних акторів всі поринули у справжню казку: і діти, і дорослі вболівали за долю Діда Мороза, якого визволяли двоє хоробрих учнів!

Щаслива дітвора оплесками зустрічала казкових героїв і весело водила з ними святкові хороводи! Ну і, звичайно ж, малята перед тим, як іти на свято до АТ "Михайлівський райагропостач", вдома сумлінно готувалися: кожен підготував для Діда Мороза віршик, щоб потішити дідуся і отримати гарний подарунок.

Іграшки-сюрпризи для чемних діточок напередодні свята турботливо підібрали Дід Мороз, Снігуронька та їх помічниця Галина Вікторівна Шаламова. Тож, Новорічне свято для дітей працівників АТ "Михайлівський райагропостач" пройшло в атмосфері піднесеного гарного настрою та подарувало задоволення і дітям, і дорослим!
 
   

МИ знаходимось.

інд. 72013
Запорізька обл
Михайлівський р-н
с.м.т. Пришиб
вул. Кооперативна, 1
Все права защищены©