Контактные данные

БО «БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД ІМЕНІ М.А.ШАЛАМОВА»В ОСОБІ ГАЛИНИ ВІКТОРІВНИ ШАЛАМОВОЇ ІНФОРМУЄ 

       Стаття з газети "НАШе Життя: новини" №85 від 14.07.2018
Після тривалого навчального року, насиченого складними контрольними,школярі насолоджуються літніми канікулами: дехто відпочиває вдома, дехто їздить до бабусь, а дітлахи працівників АТ «Михайлівський райагропостач», ДСГП «Агроцентр» та ФГ «Агро-Константа» відправилися на відпочинок до моря!

10 хлопчиків та дівчаток цього літа отримали можливість відпочити в дитячому закладі оздоровлення та відпочинку «Чайка» (смт Кирилівка) або в дитячому оздоровчому комплексі «Салют» (м.Приморськ)!

- Я знаю, як кожна дитина чекає настання літніх канікул, щоб поїхати на таке омріяне море, щоб завести нові знайомства, щоб отримати нові враження та зарядитися яскравими емоціями, - говорить Галина Вікторівна Шаламова, голова Наглядової ради АТ «Михайлівський райагропостач». – Ми прагнемо, щоб у наших дітей було щасливе дитинство, щоб потім теплі спогади про нього зігрівали протягом усього життя та давали наснагу жити і працювати на благо рідної землі, тож докладаємо максимум зусиль, щоб малята відчували наше тепло і нашу підтримку!

І вони відчувають: у таборі – шестиразове харчування, комфортні кімнати, насичене дозвілля, можливість відвідувати аквапарк, зоопарк, дельфінарій, кінотеатр тощо! Діти малювали, плавали, брали участь в змаганнях, дивилися й самі організовували цікаві концерти. Чого тільки вартий День Івана Купала в літньому таборі! А командні змагання та гурткова робота подарували їм нових друзів!

Діти відпочили, оздоровилися, отримали масу задоволення та вражень, познайомилися з цікавими людьми. Перша зміна вже цими вихідними повертається з табору – всі щасливі і задоволені, а батьки – вдячні за турботу про їхніх дітей!

Діти – наше майбутнє! Тож докладемо зусиль, щоб виростити їх здоровими, сильними, талановитими та щасливими.
   

МИ знаходимось.

інд. 72013
Запорізька обл
Михайлівський р-н
с.м.т. Пришиб
вул. Кооперативна, 1
Все права защищены©