Контактные данные

 БО «БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД ІМЕНІ М.А.ШАЛАМОВА»В ОСОБІ ГАЛИНИ ВІКТОРІВНИ ШАЛАМОВОЇ ІНФОРМУЄ 

     Стаття з газети "НАШе Життя: новини" №82 від 23.06.2018
У 2018 році вже 19-ий раз поспіль проведено щорічний телемарафон «Пам'ять» під гаслом «Пам’ятаємо – перемагаємо!».

Учасниками телемарафону стали ветерани минулої війни, колективи підприємств, установ, організацій, депутати, приватні підприємці, релігійні конфесії, фізичні особи, представники громадськості - загалом 650 юридичних і фізичних осіб. Серед учасників свій традиційний щорічний внесок зробило і приватне акціонерне товариство «Михайлівський райагропостач».

- Ми не маємо права забувати про той героїзм, про ту відданість своїй Батьківщині, з якою 77 років тому зовсім юні хлопці та дівчата йшли у горнило війни. Прийшла наша черга стати на їхній захист, - вважає голова Наглядової ради підприємства Галина Вікторівна Шаламова.

За підсумками телемарафону, до його скарбники надійшло 1 млн. 106 тис. 540 гривень, із них безпосередньо на розрахунковий рахунок обласного телемарафону - 885 тис.40 грн. Зібрана сума коштів більша, ніж була у минулому році на 15,5 тис. грн.

Тож. Минулого тижня під керівництвом заступника голови облдержадміністрації Едуарда Гугніна відбулося засідання організаційного комітету з підготовки та проведення телемарафону «Пам'ять» у 2018 році для затвердження розподілу зібраних благодійних внесків. У заході також взяли участь керівники профільних управлінь та департаментів облдержадміністрації.

Учасники засідання розглянули проект розподілу коштів, які надійшли на рахунок обласного телемарафону (885,40 грн.). Традиційно кошти спрямовуються на адресну допомогу колишнім бійцям, у першу чергу, інвалідам та пораненим, родинам загиблих героїв, ветеранам, які потребують поліпшення соціально-побутових умов або потрапили у складну життєву ситуацію.

Остаточний розподіл коштів благодійного телемарафону триватиме протягом поточного року. Адже рахунок телемарафону «Пам’ять» відкритий постійно.

Як довідково повідомляє департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ЗОДА, в області проживає 48 тис. ветеранів Другої світової війни. Серед них: 565 осіб з інвалідністю внаслідок війни 1 групи, 1 тис. осіб з інвалідністю внаслідок війни 2 групи, 1,4 тис осіб з інвалідністю внаслідок війни 3 групи, учасників бойових дій 18,8 тис., у тому числі 11,2 тис. - учасники антитерористичної операції; 8 тис. членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни, у тому числі 279 членів сімей загиблих військовослужбовців у антитерористичній операції; понад 18,5 тис. учасників війни.
   

МИ знаходимось.

інд. 72013
Запорізька обл
Михайлівський р-н
с.м.т. Пришиб
вул. Кооперативна, 1
Все права защищены©