Контактные данные

  БО «БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД ІМЕНІ М.А.ШАЛАМОВА» В ОСОБІ ГАЛИНИ ВІКТОРІВНИ ШАЛАМОВОЇ ІНФОРМУЄ

     Стаття з газети "НАШе Життя: новини" №77 від 19.05.2018
 Більше 150 учнів молодших класів Пришибської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів імені М.А.Шаламова отримали омріяний подарунок від Галини Вікторівни Шаламової, голови БО «Благодійний фонд імені М.А.Шаламова»: спортивно-ігрову кімнату!

16 травня тут відбулося справжнє свято, адже відтепер юні спортсмени мають, де займатися в холодну пору року як на уроках фізкультури, так і на спортивних секціях.

Директор школи Марина Михайлівна Вертелецька новою кімнатою не натішиться:
- У нас в холодну пору року, коли вже не можна займатися з дітлахами на вулиці, завжди починаються проблеми: то спортзал зайнятий старшими дітками, то навіть перебігти до нього під дощем – ризик малятам занедужати.

Марина Михайлівна зазначила, що такої спортивно-ігрової кімнати не було б, якби не справжній друг шкільного колективу – Галина Вікторівна Шаламова!

- Рада сьогодні бути присутньою на такому довгоочікуваному для всіх нас заході – урочистому відкритті спортивного залу для учнів молодших класів Пришибської ЗОШ І-ІІІ ступенів імені М.А.Шаламова, - звернулася до учнівського та педагогічного колективу Галина Вікторівна Шаламова. – «Благодійний фонд імені М.А.Шаламова» завжди радий допомагати молодому поколінню, тож відтепер оновлений спортзал слугуватиме учням Пришибської школи. Це - інвестиція в майбутнє, в розвиток наших дітей, їх здоров’я, як духовне, моральне, так і фізичне. І ми прагнемо, щоб вони виросли справжніми патріотами нашої держави! Тож, дорогі малята, вперед – до нових перемог!

Під бурхливі оплески учнів Галина Вікторівна та Марина Михайлівна перерізали символічну червону стрічку, тим самим дали нове життя спортивному залу та запросили школярів до здорового способу життя.

А як зраділи новій кімнаті учні! Тут - зовсім інша атмосфера! Дітям одразу ж хочеться займатися, коли вони сюди забігають: в очах спалахують вогники радості та мрії про майбутні досягнення. А вчителі готові докладати усіх зусиль, аби підготувати учнів до майбутніх серйозних випробовувань. І почали вони з «Веселих стартів»!

Окрім того, Галина Вікторівна Шаламова прийняла ще й роботу з ремонту медіатеки. У відремонтованому за підтримки «Благодійного фонду імені М.А.Шаламова» приміщенні вже все готово для встановлення меблів та наповнення мультимедійними матеріалами. Тож, вже з початку нового навчального року учні Пришибської школи поповнюватимуть свої знання у новій медіатеці!  
   

МИ знаходимось.

інд. 72013
Запорізька обл
Михайлівський р-н
с.м.т. Пришиб
вул. Кооперативна, 1
Все права защищены©