Контактные данные

БО «БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД ІМЕНІ М.А.ШАЛАМОВА» В ОСОБІ ГАЛИНИ ВІКТОРІВНИ ШАЛАМОВОЇ ІНФОРМУЄ

   Стаття з газети "НАШе Життя: новини" №66 від 03.03.2018
  
  23 лютого БО "Благодійний фонд імені М.А.Шаламова" організував для дітлахів від 5 до 7 років зустріч з логопедом!
В актовому залі АТ "Михайлівський райагропостач" готувалися до заняття відповідально. І ось - зустріч розпочато!

Традиційно, захід відкрила своїм привітанням голова Благодійної організації Галина Вікторівна Шаламова.
- Дорогі наші дітки, ми раді з того, що ви у нас такі гарні, веселі, розумні, і прагнемо, щоб у вашому житті було якомога менше проблем. Тож сьогодні ми організували для вас особливе заняття, на якому Анастасія Сергіївна навчить вас правильно, красиво говорити, - звернулася Галина Вікторівна до дітлахів і передала естафету запрошеному логопеду Анастасії Хоменко.

Хто б міг подумати, що заняття з логопедом - це так весело! Дітлахи грали у футбол, здмухували метеликів, пускали мильні бульбашки, грали в шнурівки і ще робили багато - багато всього захоплюючого! Ну і, звичайно, у стінах АТ "Михайлівський райагропостач" розвивали при цьому свій мовний апарат.
А щоб малюки не стомилися працювати над собою, Анастасія Сергіївна ще й розбавляла заняття фізкультхвилинками. Логопед також пояснила батькам, чому так важливо займатися пальчиковою гімнастикою для мовного апарату та в чому необхідність таких фізкультхвилинок.

Тож, попрацювали не лише дітки, але і їхні батьки. А головне – що пройшло заняття весело і продуктивно. Ну а щоб малят, які за час заняття встигли витратити свою енергію, не відпускати додому зголоднілими, Галина Вікторівна Шаламова потурбувалася про духмяні смачні булочки та солодкий чай. Такі заняття малятам прийшлися до смаку!
  
   

МИ знаходимось.

інд. 72013
Запорізька обл
Михайлівський р-н
с.м.т. Пришиб
вул. Кооперативна, 1
Все права защищены©