Контактные данные

БО «БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД ІМЕНІ М.А.ШАЛАМОВА» В ОСОБІ ГАЛИНИ ВІКТОРІВНИ ШАЛАМОВОЇ ІНФОРМУЄ

      Стаття з газети "НАШе Життя: новини" №78 від 26.05.2018
   Кінець навчального року, мабуть, найулюбленіша пора для школярів. Позаду контрольні роботи, а попереду довгоочікувані літні канікули. Та у нашій школі кінець навчального року це не тільки відпочинок та канікули. Вже традиційно в кінці травня в нашій школі проходить велике свято «Сузір’я талановитих».

18 травня наша школа скликала усіх учнів та гостей, щоб засяяти сузір’ям талантів. Немов маленькі зірочки, засвітилися на шкільному подвір’ї відмінники навчання, активісти, спортсмени – гордість нашої школи.

Розділити наше свято на шкільне подвір’я завітала Голова Благодійного фонду імені М.А.Шаламова – Галина Вікторівна Шаламова. Вона, як завжди, щиро радіє та вболіває за наших учнів , тому і вирішила вже вкотре зробити сюрприз для талановитих дітей. Цього року Галина Вікторіна Шаламова подарувала нам подорож до страусиної ферми та Кам’яних могил. Ми, 45 учнів, разом з нашими вчителями та директором школи Вертелецькою Мариною Михайлівною вранці 20 травня зібралися у школі в очікуванні захоплюючої подорожі. До школи під’їхав комфортабельний автобус , а коли ми зайшли до нього, то побачили на своїх місцях ланч (так говорить наша вчителька англійської мови). І тут ми зрозуміли, що в дорозі ми точно не зголодніємо. Велика запашна булочка, сок , водичка – що може бути краще!

Коли ми приїхали на страусину ферму, нас зустрів екскурсовод та запросив у цікавий світ страусів та інших тварин, які там мешкають. Під час екскурсії час летів непомітно, адже ми поспішали все побачити , а ще дізналися багато цікавого про страусів, їх житла, а також цікавинки про спосіб влаштування їх життя.

Після екскурсії ми відправилися на обід до кафе у с.Мирне. Трішки перепочивши, смачно підкріпившись, наша подорож продовжилася. А наступною зупинкою став заповідник Кам’яні могили, який розташований поблизу м.Мелітополь. Ми ніби поринули у світ минулого і на власні очі побачили те, про що раніше дізнавалися із книжок. Гід розповіла нам історію походження цієї дивовижної пам’ятки, повідала про різноманітний рослинний та тваринний світ, який обумовлений неоднорідністю ґрунтового покриву.

Ознайомившись з теоретичними відомостями, ми, як справжні дослідники, вирушили пізнавати величезні кам’яні скелі. Іноді здавалося, що перед нами височіють закам’янілі споруди різних тварин, які ось-ось заговорять з нами крізь тисячі років. Гід розповідала нам, що на Кам’яних могилах дуже сильна енергетика, тому ми, досліджуючи кам’яні споруди, не раз заряджалися енергетикою на спеціальних кам’яних гротах.

Як бачите, подорож нам дуже сподобалася і запам’яталася на все життя. Ми поверталися додому виснажені, але такі щасливі.

Тому від імені всіх учнів хочу висловити щиру вдячність Галині Вікторівні Шаламовій за подаровану пізнавальну, розважальну, цікаву , захоплюючу подорож.
Сподіваємося, що сузір’я талантів кожного року буде приєднувати ще не одну зірочку.
Гончарова Аня, учениця 5-А класу
   
   

МИ знаходимось.

інд. 72013
Запорізька обл
Михайлівський р-н
с.м.т. Пришиб
вул. Кооперативна, 1
Все права защищены©