Контактные данные

 БО «БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД ІМЕНІ М.А.ШАЛАМОВА» В ОСОБІ ГАЛИНИ ВІКТОРІВНИ ШАЛАМОВОЇ ІНФОРМУЄ

      Стаття з газети "НАШе Життя: новини" №79 від 02.06.2018
 
Дитинство – це безтурботність, веселощі, радість кожної людини. Ми ростемо, вчимося життю, починаємо усвідомлювати реальність саме в цьому віці. Дитинство – це свобода, коли немає ніяких обов’язків, проблем і турбот. Багато дорослих хочуть повернутися в минуле, побути дітьми хоч на деякі миті, відчути себе маленькими і вередливими. А деякі все життя в душі так і лишаються дітьми.

1 червня, в День захисту дітей, до Пришибської ЗОШ І-ІІІ ступенів імені М.А.Шаламова та Пришибського дитсадочка «Сонечко» завітала Галина Вікторівна Шаламова, голова БО «Благодійний фонд імені М.А.Шаламова», щоб привітати дітлахів з їхнім святом!

- Дитинство — чарівний світ, де збуваються усі мрії, бажання, забаганки. Люди розуміють цю істину тільки в дорослому віці. Дитинство пролітає дуже швидко, тому потрібно встигнути безтурботно, весело та цікаво провести цей час, - вважає Галина Вікторівна.

БО «Благодійний фонд імені М.А.Шаламова» підготувала для дітлахів сюрпризи – пакунки з солодкими смаколиками! А в Пришибській ЗОШ І-ІІІ ступенів імені М.А.Шаламова за підтримки Благодійної організації проведено тімбілдінг від студії гарного настрою «Посмішка». Школярі зарядилися командним духом та провели весело час зі своїми друзями. І це – дійсно щастя для дітей!

Бережіть дитинство в своєму серці, і воно завжди буде зігрівати вас щасливою думкою про нього.
   

МИ знаходимось.

інд. 72013
Запорізька обл
Михайлівський р-н
с.м.т. Пришиб
вул. Кооперативна, 1
Все права защищены©