Контактные данные

БО «БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД ІМЕНІ М.А.ШАЛАМОВА» В ОСОБІ ГАЛИНИ ВІКТОРІВНИ ШАЛАМОВОЇ ІНФОРМУЄ

        Стаття з газети "НАШе Життя: новини" №74 від 27.04.2018
 У житті кожного народу є свої герої. Українська політична нація ще досить молода, і зараз саме той час, коли починають з’являтися наші герої. Ними з упевненістю можна називати тих українських солдатів, які воюють в зоні АТО.

Поки в мирних містах, селах, люди сплять, прокидаються під перші промені сонця, бійці прокидаються від перших вистрілів куль, і вони не можуть поніжитися в ніжному ліжку, випити нікуди не поспішаючи горнятко запашної гарячої кави, та насолодитися прекрасним видом з вікна. Щодня ми чуємо новини про те, скільки бійців було поранено. І кожен з них потребує допомоги.

До Галини Вікторівни Шаламової, голови БО «Благодійний фонд імені М.А.Шаламова» звернувся Віктор Григорович Губа з проханням надати допомогу на лікування його сина – бійця АТО, сержанта Тараса Вікторовича Губу.

В зону АТО Тарас потрапив ще 28 жовтня 2016 року, безпосередньо брав участь в антитерористичній операції та захисті незалежності , суверенітету та територіальної цілісності України.

Він надійшов до хірургічного відділення військової частини А3120 зі скаргами на ниючий біль, періодичну нудоту, зниження апетиту. Зазначимо, що раніше Тарас був прооперований з приводу проникаючого поранення живота. Тоді йому лікарі видалили селезінку і частину підшлункової залози. Наразі чоловік перебуває в лікарні м.Києва.

- Кожні 10 днів на лікування сину іде сума, рівна двом моїм невеликим пенсіям. А на операцію потрібно 50 тисяч гривень, - говорить Віктор Григорович.

Галина Вікторівна не змогла залишитися байдужою до історії бійця і благодійна організація надала посильну допомогу Тарасу.
- Багато українців перейнялися цією боротьбою, тому бойові подвиги наших бійців ніяк не будуть забуті народом України, який складається зі звичайних людей, - говорить Галина Вікторівна. - Я безмежно вдячна за те, що спокійно можу спати, їсти, працювати. Низький Вам уклін, хлопці! Молюся за Вас!
 
   

МИ знаходимось.

інд. 72013
Запорізька обл
Михайлівський р-н
с.м.т. Пришиб
вул. Кооперативна, 1
Все права защищены©