Контактные данные

 БО «БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД ІМЕНІ М.А.ШАЛАМОВА» В ОСОБІ ГАЛИНИ ВІКТОРІВНИ ШАЛАМОВОЇ ІНФОРМУЄ

     Стаття з газети "НАШе Життя: новини" №63 від 10.02.2018
  
  2 лютого день розпочався з надзвичайно теплих, приємних емоцій! Від імені Галини Вікторівни Шаламової, голови БО «Благодійний фонд ім.М.А.Шаламова», представники організації завітали до Михайлівського дитячого садочку «Гніздечко» з подарунками – м’якими подушками для солодких снів малечі.

- Любі вихованці дитячого садочка «Гніздечко»! Ми щиро бажаємо, щоб ваше дитинство було безтурботним, щоб в ньому було побільше тепла і затишку, щоб всі ваші мрії здійснювалися! Тож прийміть в подарунок ці чарівні подушки і пам'ятайте: лягайте на них тільки з хорошими думками і нехай, як тільки ваша голівка торкнеться до них, збудеться все, про що ви давно мріяли, - передала побажання Галини Вікторівни представниця Фонду Дар’я Малюченко.

Зі словами подяки звернулися до «Благодійного фонду» дітлахи, батьківський комітет, завідувач дошкільного навчального закладу Наталія Анатоліївна Іваннікова, Михайлівський селищний голова Олександр Васильович Ракша.
Ну а найбільшою нагородою та подякою для представників БО «Благодійний фонд імені М.А.Шаламова», звичайно ж, були щирі посмішки малят!

Ваш вік - це час казки, шановні малята,
Період чудес й дивовижних пригод,
Ми хочемо щиро, хлоп'ята й дівчата,
Щоб диво приходило й в ваш світлий сон,
Щоб спалось вам солодко, м'яко і зручно,
Щоб затишно й тепло вам, дітки, було,
Тож нумо приймайте від нас подарунки
Й рушайте у подорож в снах до зірок!
   

МИ знаходимось.

інд. 72013
Запорізька обл
Михайлівський р-н
с.м.т. Пришиб
вул. Кооперативна, 1
Все права защищены©