Контактные данные

  БО «БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД ІМЕНІ М.А.ШАЛАМОВА» В ОСОБІ ГАЛИНИ ВІКТОРІВНИ ШАЛАМОВОЇ ІНФОРМУЄ

     Стаття з газети "НАШе Життя: новини" №80 від 08.06.2018
Щороку Пришибська школа гостинно відчиняє двері, запрошуючи випускників у рідні стіни на вечір-зустріч.

От і 2 червня з різних куточків нашої країни колишні учні школи приїхали до своєї альма-матер, щоб повернутися у ті незабутні роки юності, які залишаються в пам’яті, як перше кохання, перші світанки, перші успіхи і невдачі.

Директор школи Марина Михайлівна Вертелецька привітала на шкільному подвір'ї всіх випускників та гостей заходу, а також звернулася до друзів навчального закладу:
- Тепло і доброчинність виховати в дітях легко тоді, коли у них є гарний приклад. А нашим учням дуже пощастило, адже Пришибська школа має чудовий приклад для наслідування, це - наші друзі, шановні меценати, благодійники. Ми вдячні кожному, хто допомагає навчальному закладу, хто не забуває про школу, хто піклується про неї, забуваючи про свої турботи.

Ну і, звичайно, слово взяли й самі меценати та гості свята!

Голова Наглядової ради АТ "Михайлівський райагропостач" та голова БО "Благодійний фонд імені М.А.Шаламова" Галина Вікторівна Шаламова звернулася до всіх випускників, привітавши їх з довгоочікуваною зустріччю, а також до всіх працівників підприємства АТ "Михайлівський райагропостач", адже саме завдяки їхній підтримці за останні роки в школі було обладнано спортзал, лінгафонний кабінет, спортивно-ігрову кімнату, кабінети фізики, хімії, біології й географії, їдальню, медпункт, медіатеку, а також - тротуарні майданчики, огорожу, професійно виготовлену за сучасними технологіями вивіску назви школи, спортивний майданчик тощо.

Керівник Михайлівського зерносховища Української елеваторної компанії Василь Миколайович Крамаренко розповів історію, як вчитель Пришибської школи Григорій Миколайович Орел одного разу допоміг, коли на підприємство завітали іноземні гості без перекладача.

Чайка Наталія Ігнатівна, голова профспілкового комітету Нафтобази, милуючись школою, зазначила: "Не дивно, що коли в нашій школі була перевірка, інспектор з Києва сказала: такої сільської школи я ще не бачила!"

А Пришибський селищний голова Віталій Станіславович Величко підтримав її, зазначивши, що такої красуні-школи, певно, в усьому районі немає: "І це я говорю, як житель Михайлівки!"

Слово взяла і школа. Як тільки ведучі відчинили двері, на все подвір'я пролунав теплий та лагідний голос:
- Дорогі мої дівчатка і хлопчики, я дуже рада нашій зустрічі, рада бачити своїх найкращих учнів. Дякую за те, що ви стали відмінниками в житті, зберегли честь і гідність своєї школи!

Ведучі заходу спілкувалися по черзі з ювілейними випусками, влаштовували їм конкурси, проводили уроки, ділилися спогадами.

Випускники, які закінчили школу 55 років тому, передали свої слова подяки педагогічному колективу, директору Марині Михайлівні Вертелецькій, а також випускниці навчального закладу Галині Вікторівні Шаламовій, які доклали максимум зусиль до того, щоб Пришибська школа процвітала.

Так традиційно склалося, що вечір зустрічі випускників Пришибської школи є й благодійним марафоном, під час якого випускники роблять свій внесок у розвиток навчального закладу. Тож, за цей вечір марафон зібрав більше 50 тис.грн!

Наостанок Марина Михайлівна Вертелецька подякувала всім, хто знайшов можливість цього вечора завітати в рідні стіни:
- Запам'ятайте - кожного року, в першу суботу червня, школа відкриває свої обійми для випускників всіх років випуску! Тому, до наступних зустрічей!
   

МИ знаходимось.

інд. 72013
Запорізька обл
Михайлівський р-н
с.м.т. Пришиб
вул. Кооперативна, 1
Все права защищены©