Контактные данные

БО «БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД ІМЕНІ М.А.ШАЛАМОВА» В ОСОБІ ГАЛИНИ ВІКТОРІВНИ ШАЛАМОВОЇ ІНФОРМУЄ

       Стаття з газети "НАШе Життя: новини" №71 від 07.04.2018
 Діти не народжуються з готовою, правильно поставленою вимовою – лише поступово, пізнаючи світ, дитина вчиться складати слова і правильно їх вимовляти. На жаль, часто трапляються випадки пізнього розвитку мовлення або неправильного його формування, і в такому разі необхідні заняття з логопедом.

Галина Вікторівна Шаламова, голова БО "Благодійний фонд імені М.А.Шаламова" організувала для малят віком від 5 до 7 років третю зустріч з логопедом Анастасією Хоменко в стінах актового залу АТ "Михайлівський райагропостач"!
- Дорогі малята, ми вже втретє організовуємо вам зустріч з логопедом для того, щоб ваша вимова була правильною і красивою, щоб ваші батьки могли ще більше пишатися вами, щоб ваші таланти мали змогу розкриватися. Тож, ласкаво просимо вас до світу логопедії, - привітала дітлахів Галина Вікторівна і передала слово Анастасії Хоменко.

Логопед – це фахівець, який займається виявленням і усуненням дефектів мовлення в дитини. Робота логопеда – це не тільки формування правильної вимови звуків та слів, але й розвиток уваги, мислення, пам’яті, тобто всіх складових, необхідних для освітнього процесу.

Саме цим і займалася Анастасія Хоменко за запрошенням Галини Вікторівни Шаламової.

Розпочала заняття Анастасія, навчивши малят привітанням різних народів, і, звичайно, одразу взялися до артикуляційної гімнастики!

Як би не проводились заняття зі спеціалістом, батьки повинні розуміти, що необхідно буде виконувати всі завдання логопеда, постійно закріплювати пройдені уроки – це допоможе дитині швидше засвоїти програму, скоротити період становлення мовлення. Нічого складного в заняттях немає, найчастіше постановка та корекція мовлення здійснюються у ігровій формі.

Тому батьки, які були присутні на занятті, уважно вивчали всі вправи, запам'ятовували, які ігри і з якою метою фахівець використовує у своїй роботі.

Разом з логопедом дітки допомагали Незнайці знайти загублений звук "с", ловили його за допомогою оплесків, шукали в розмальовках. Дітлахи також побували на риболовлі. Тільки виловили вони не рибку на обід, а звуки! Логопед Анастасія Хоменко взяла ще й з собою на заняття чарівний мішечок, в якому принесла малятам звуки. А ще юні шукачі разом з сорокою відшукували звуки в словах.

Ще на початку заняття малюки питали: "А коли будемо їсти?". Тож хіба могла Галина Вікторівна не виправдати дитячих сподівань? По завершенні насиченого заняття з Анастасією Хоменко малята з задоволенням смакували ароматною випічкою і дякували Галині Вікторівні за корисно проведений час!
   

МИ знаходимось.

інд. 72013
Запорізька обл
Михайлівський р-н
с.м.т. Пришиб
вул. Кооперативна, 1
Все права защищены©