Контактные данные

БО «БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД ІМЕНІ М.А.ШАЛАМОВА» В ОСОБІ ГАЛИНИ ВІКТОРІВНИ ШАЛАМОВОЇ ІНФОРМУЄ

    Стаття з газети "НАШе Життя: новини" №62 від 03.02.2018
  
  Допомога - це своєрідний спосіб спілкування між людьми: добрими словами, справами або вчинками. Кожен хоч раз у житті відчував ту радість і тепло, що виникають, коли з щирих і добрих спонукань ми когось виручаємо, підтримуємо. Психологами було доведено на практиці, що після наданої комусь допомоги людина відчуває величезний прилив сил.

Благодійна організація «Благодійний фонд імені Миколи Архиповича Шаламова» висловлює вдячність за надану підтримку, за доброту і милосердя справжнім благодійникам, людям, котрі залишили в своєму серці тепло та надію, якими зігрівають всіх оточуючих.

Протягом 2017 року на рахунок «Благодійного фонду імені М.А.Шаламова» надходили кошти від ТОВ «Караван» (керівник – Василь Володимирович Кронін), ПП «Бізон-Тех» (керівник – Віталій Вікторович Боговін), СК «Країна» (керівник – Марія Ігорівна Ковальова), ФГ «Садове» (керівник – Сергій Володимирович Васильченко), ФГ «Нововолодимирівське» (керівник – Володимир Іванович Лобода), АТ «Михайлівський райагропостач» (керівник – Юлія Олександрівна Спіцина), ДСГП «Агроцентр» (керівник – Галина Віктрівна Шаламова).

- Шановні меценати, допомога, надана Вами, послужила на благо. Вона є неоціненним внеском у розвиток благодійності і, безсумнівно, відчутною підтримкою знедоленим і нужденним, - звертається до помічників з подякою Голова «Благодійного фонду імені М.А.Шаламова» Галина Вікторівна Шаламова.

Зібрані кошти «Благодійний фонд імені М.А.Шаламова» використав на розвиток спорту, на допомогу в лікуванні, на підтримку молоді. В результаті, за цей рік було проведено такі заходи: Футбольний турнір пам’яті М.А.Шаламова; Міжрегіональні змагання з кіокушинкай карате; новорічні свята з подарунками дітям та дорослим; поїздка дітей на виставу в театр імені Магара; свято «Сузір’я талантів» в Пришибській ЗОШ І-ІІІ ступенів імені М.А.Шаламова та екскурсія для талановитих школярів на о.Хортиця; флешмоб вишиванок тощо.

Було придбано для Михайлівського Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) медичні ходунки для дорослих, подарунки до свята Покрови, Дня людей похилого віку, Дня знань. БО «Благодійний фонд імені М.А.Шаламова» всіляко підтримує спортивні ініціативи, надає допомогу для поїздок місцевої молоді на змагання з карате, футболу, шашок тощо. Крім того, було надано матеріальну допомогу школам та дитсадкам Михайлівського району, Михайлівському ТМО.

Кошти, що надійшли від наших партнерів, звичайно ж, були спрямовані і на підтримку військових, воїнів-інтернаціоналістів, організації «Червоний хрест». За 2017 рік Фонд також надав допомогу на лікування близько 40 осіб.

Добрі справи не залишаються непоміченими – вони, неначе маяки, освітлюють шлях тим, хто чекає допомоги. Шановні благодійники, ми впевнені, що Ваш приклад показовий і для інших. Надаючи допомогу, Ви даруєте не просто матеріальні цінності, а даєте радість і надію. Тож, нехай Ваша доброта і щедрість повернуться до Вас сторицею. Бажаємо Вам усіляких гараздів, здоров'я, процвітання, благополуччя, успіхів і побільше тепла на Вашому життєвому шляху.

Допомагаючи людям, ми допомагаємо собі ставати тими, ким є за своєю духовною суттю. Ми вчимося слухати свою душу, бачимо радість в благополуччі інших. І головне - створюємо умови для нашого світлого майбутнього! Добро завжди повертається, а робити його приємно. І ми впевнені: взаємодопомога може згуртувати націю, допомогти нам вистояти у важкі часи!
   

МИ знаходимось.

інд. 72013
Запорізька обл
Михайлівський р-н
с.м.т. Пришиб
вул. Кооперативна, 1
Все права защищены©