Контактные данные

БАЖАЄМО УСПІХІВ І НОВИХ ЗВЕРШЕНЬ!

    Стаття з газети "НАШе Життя: новини" №118 від 02.03.2019

З 21 по 26 лютого в Запорізькому шаховому клубі «Думка» пройшов чемпіонат області з шахів серед юнаків та дівчат у двох вікових групах: до 14 років і молодше та до 18 років.

Всього в змаганнях взяли участь 42 юних спортсмени, з яких 20 мали кваліфікацію першого розряду. Як зазначає віце-президент обласної Федерації шахів С.І.Межебицький, найбільше шахістів було із Запоріжжя – 23, з Мелітополя – 12, з Токмака – 4, з Енергодара – 2, з Бердянська – 1.

У турнірі дівчат віком до 18 років чемпіонкою стала Тягунова Ніна, яка перемогла всіх своїх суперниць і набрала 6 очок з шести можливих. Друге місце у Поповської Катерини, ну а третє місце посіла Денисенко Марія, учасниця з Михайлівки, успіхам якої ми вже не раз раділи всі разом!

Дівчинка постійно прагне вчитися, розвиватися, досягати нові цілі. І в цьому у неї багато помічників! Супроводжує її на всіх змаганнях тато, який теж пов’язав своє життя з шахами, а підтримкою є небайдужі благодійники, які дають можливість брати участь у змаганнях. Так, і цього разу для участі в чемпіонаті юну шахістку підтримала Галина Вікторівна Шаламова, голова БО «Благодійний фонд імені М.А.Шаламова». І Марійка, і її тато-тренер виловлюють щиру подяку меценату за підтримку спорту, в тому числі і шахів, в Михайлівському районі.

Ми ж вітаємо Марійку з черговим досягненням і бажаємо їй успіхів та нових звершень!
 
   

МИ знаходимось.

інд. 72013
Запорізька обл
Михайлівський р-н
с.м.т. Пришиб
вул. Кооперативна, 1
Все права защищены©