Контактные данные

АТ «МИХАЙЛІВСЬКИЙ РАЙАГРОПОСТАЧ» ЗА МІЖНАРОДНЕ ПАРТНЕРСТВО В АГРОСЕКТОРІ!

   Стаття з газети "НАШе Життя: новини" №250 від 11.09.2021

У середу, 8 вересня, АТ «Михайлівський райагропостач» радо зустрів на своїй території представників міжнародної компанії Louis Dreyfus Company, яка працює в понад 100 країнах, зміцнює відносини та розвиває можливості в економічних системах у всьому світі (Європа, Близький Схід і Африка). Зараз же компанія розглядає новаторські напрямки та нові методи співпраці в агросекторі, а отже з цією метою і завітала до нашого підприємства.

Голова Наглядової ради АТ «Михайлівський райагропостач» Галина Шаламова провела гостей екскурсією по всім ділянкам підприємства, акцентуючи увагу на основних потужностях та можливостях. Відвідавши механізовані автоматизовані споруди для зберігання зерна, стандартизовану сертифіковану лабораторію, пункти приймання та відвантаження сільгосппродукції залізничними вагонами та автомашинами, роботу вузлового крана, холодильні камери овочесховища, тепличний комплекс, вирощування овочів на відкритому ґрунті і зрошувальну фронтальну систему Valley UHDL 407х3000, члени делегації були дійсно вражені масштабністю та багатопрофільністю підприємства.

Директор нових направлень з розвитку Louis Dreyfus Company Ukraine Сніжана Галунка-Світла з цікавістю спостерігала за кожним процесом, дивуючись майстерності фахівців, їх оперативності та сумлінності навіть у дрібницях. В свою чергу, керівник закупівлі сільськогосподарської продукції в Запорізькій області Сергій Діденко відзначив високий рівень якості товарів та послуг, які надає АТ «Михайлівський райагропостач».

А представникам LDC є з чим порівнювати, адже компанія почала експортувати пшеницю з України ще в 1864 році, тож з повагою ставиться до таких підприємств, які звертають особливу увагу на якість продукції, ідуть шляхом автоматизації та цифрової трансформації, користуються широким спектром інструментів для надання послуг товаровиробникам на високому рівні.

І така оцінка гостей вкотре підтверджує, що АТ «Михайлівський райагропостач» - це команда, яка ставить високі цілі і впевнено підкорює вершини! А ми сподіваємося, що плідна міжнародна співпраця сприятиме розвитку нашої території і України в цілому!

МИ знаходимось.

інд. 72013
Запорізька обл
Михайлівський р-н
с.м.т. Пришиб
вул. Кооперативна, 1
Все права защищены©