Контактные данные

АТ «МИХАЙЛІВСЬКИЙ РАЙАГРОПОСТАЧ» ВИЗНАНО АМБАСАДОРОМ ПРИНЦИПІВ РОЗУМНОЇ АГРОНОМІЇ!

   Стаття з газети "НАШе Життя: новини" № 239 від 26.06.2021

Міністерство аграрної політики та продовольства України та АLFA Smart Agro, як виробник інноваційних засобів захисту рослин, що підтримує впровадження новітніх технологій в рослинництві, для відзначення сучасних аграріїв, які крокують в ногу з технологічним розвитком, запровадили відзнаку “Амбасадор принципів розумної агрономії”!

- Ми щиро захоплюємося українськими агровиробниками, котрі застосовують інноваційні рішення в управлінні й виробництві, - зазначають організатори. - Наші цінності – це науковий підхід, технологічність, раціональність та ефективність.

Отже, 17 червня, напередодні Дня фермера в Україні, в м.Черкаси на головній сцені Agroshow Ukraine пройшло нагородження інноваційних підприємств!

- АТ «Михайлівський райагропостач» - компанія, яка своїм прикладом доводить, що саме технологічність та розумні рішення в агрономії є майбутнім українського рослинництва, тож рішення про відзначення підприємства було прийнято одноголосно, - зазначила експертна колегія у складі топ-менеджерів та науковців ALFA Smart Agro.

Тож, голова Наглядової ради підприємства Галина Шаламова взяла участь у церемонії нагородження та отримала почесну відзнаку від Міністерства аграрної політики та продовольства України та АLFA Smart Agro!

А по завершенні церемонії нагородження на гостей заходу чекала святкова програма, присвячена вшануванню внеску нагороджених підприємств у розвиток агропромислового України!

Ми щиро вітаємо АТ «Михайлівський райагропостач» з високою відзнакою! Бажаємо Галині Вікторівні та всій її команді невичерпної енергії, сил та наснаги, нових професійних досягнень, міцного здоров'я, плідної праці та нових звершень!

 

МИ знаходимось.

інд. 72013
Запорізька обл
Михайлівський р-н
с.м.т. Пришиб
вул. Кооперативна, 1
Все права защищены©