Контактные данные

АЛЬМА-МАТЕР ВІДКРИЛА СВОЇ ЩИРІ ОБІЙМИ!

   Стаття з газети "НАШе Життя: новини" №197 від 05.09.2020

Цьогоріч свято Першого дзвоника проходить у зовсім незвичному форматі - загальношкільні лінійки опинилися за межею дозволеності, а все через карантинні заходи. Однак є ті, для кого все ж зробили виняток. Мабуть тому, що Перший дзвоник є особливо хвилюючою подією для наймолодших учнів — першокласників

Ось і для першачків, які переступили шкільні пороги освітніх закладів Михайлівщини, розпочалося цікаве шкільне життя, перший навчальний рік, перший дзвоник, перший урок, перша вчителька у Країні Знань.

Нам вдалося побувати на святковій лінійці Пришибської ЗОШ І-ІІІ ступенів імені М.А.Шаламова. Набирали класи цього року Лариса Михайлівна Чебанова та  Інга Євгенівна Бойко - другі мами для наймолодших школяриків. 

Директор Марина Михайлівна Вертелецька привітала маленьких хлопчиків та дівчаток з початком їхнього шляху стежками шкільних знань і побажала батькам міцного здоров'я, терпіння, мудрості і витримки. За словами директора, цього року дружня шкільна родина за підтримки голів райдержадміністрації та районної ради готова до нового навчального року та забезпечена комфортними сучасними і безпечними для дітей умовами навчання. 

Діти – наш найдорожчий скарб, наша надія, гордість і опора. Розвивати, підтримувати і заохочувати їх – святий обов`язок сім`ї, школи, влади і громадськості. Тільки тоді у нас буде гідна зміна – сильна і красива! Тільки тоді наші доньки і сини будуть рости здоровими, щасливими та впевненими у прийдешньому дні, будуть рости на благо України. 

Це добре розуміють почесні гості, які завітали на свято: голова Михайлівської районної державної адміністрації Олексій Тимків, голова районної ради Сергій Передерій, селищний голова смт Пришиб Віталій Величко, директор АТ "Михайлівський райагропостач" Юлія Спіцина від імені голови Наглядової ради підприємства та голови БО "Благодійний фонд імені М.А.Шаламова" Галини Шаламової, виконуючий директор Пришибської дільниці ТОВ Фірма "Адверс" Василь Крамаренко, завідуюча Пришибського дитячого садка "Сонечко" Галина Сорочинська, директор КП "Пришиб" Олександр Подоляко, настоятель храму Успіння Пресвятої Богородиці в смт Пришиб отець Ярослав

Очільники району та селища подякували батькам та колективу школи на чолі з Мариною Михайлівною Вертелецькою за підготовку школи до нового навчального року, попросили батьків з терпінням і розумінням поставитися до тих умов, в яких доводиться навчатися нині, а учням побажали мудрості, щоб прислухатися до своїх вчителів-наставників, міцного здоров'я, втілення всіх мрій і щоб дорога у країну знань була цікавою, радісною, насиченою та легкою. Цього року школа зустрічає учнів із сучасним харчоблоком, відремонтованим санвузлом, перші класи нещодавно отримали нові парти-трансформери та стільці, а на стадії підготовки - новенький шкільний автобус

Від імені Галини Шаламової, голови Наглядової ради АТ "Михайлівський райагропостач", голови БО "Благодійний фонд імені М.А.Шаламова", директор підприємства Юлія Спіцина привітала першачків та передала набори індивідуального захисту маленьким школярикам та в класні кімнати - набори інтелектуальних розвиваючих ігор

Ну а потім першокласників привітала найкраща вчителька - Мері Поппінс! Вона принесла з собою на свято незвичайний дзвінок: кого він покличе на урок, той стане найкращим учнем! Мері Поппінс перевірила, чи вміють дітлахи танцювати, провела опитування, відзначивши високий рівень знань про шкільні будні, адже першокласники впоралися з усіма завданнями! І ось - пролунав дзвінок, який покликав хлопчиків та дівчаток на перший їхній шкільний урок! 

Шановні першокласники, будьте завжди відкриті до тих знань, якими ділиться з вами учитель, і не зупиняйтеся на досягнутому, розвивайте свої таланти, творчість, здібності.  Учіться бути мудрими, добрими і людяними. Виростайте справжніми людьми!

 

Соковитого Вам літа і смачних вітамінів!

МИ знаходимось.

інд. 72013
Запорізька обл
Михайлівський р-н
с.м.т. Пришиб
вул. Кооперативна, 1
Все права защищены©