Контактные данные

 А ПЕРЕМОЗІ ВЖЕ ЗА 70...

     Стаття з газети "НАШе Життя: новини" №77 від 19.05.2018
Роки пливуть, немов вода в озерці,
І не вертаються назад,
Співають гори і радіє серце,
Що Перемозі вже за 70!

У кожному населеному пункті нашого району 9 травня пройшли мітинги, присвячені 73-й річниці Перемоги. Найбільш масштабно це свято зазвичай відзначають в селищах Михайлівка і Пришиб.

Відзначення Дня Перемоги в смт Михайлівка розпочалося виступом духового оркестру. По вул.Центральній пройшла урочиста хода за участю ветеранів, представників трудових колективів, навчальних закладів. На Площі Перемоги відбувся мітинг та покладання квітів.

- У день 73-ї річниці славної Перемоги бажаю всім міцного здоров’я, щастя і благополуччя, любові і шани, ясного неба та віри у славне майбутнє, - привітав своїх земляків Михайлівський селищний голова Олександр Васильович Ракша. - Нехай на нашій благословенній землі завжди панує мир, спокій та добро!

А в районному будинку культури відбулася тематична театралізована вистава «Шукаю людину» (режисер і постановник Ірина Долгая).

Пришибські школярі традиційно пройшли вулицями селища, запрошуючи всіх небайдужих до обеліску та вітаючи з Днем Перемоги! До них долучилися жителі Пришибської селищної ради, працівники місцевих підприємств та установ. Звичайно, до Параду приєднався і колектив АТ «Михайлівський райагропостач». А біля меморіалу загиблим воїнам-визволителям Пришибський будинок культури організував мітинг, присвячений Дню перемоги над нацизмом у ІІ Світовій війні.

- З кожним роком ще більш важливими стають для нас будь-яка подробиця, кожна мить, кожна риса титанічної битви нашого народу за свободу. Чим далі відходить від нас та тривожна година, тим величнішими стають подвиги захисників вітчизни, тим повніше ми усвідомлюємо історичне значення здійсненого, - зазначив Пришибський селищний голова Віталій Станіславович Величко.

Слово подяки ветеранам сказали і представники молодого покоління селища – учні Пришибської ЗОШ І-ІІІ ступенів імені М.А.Шаламова.

Голова Пришибської територіальної ветеранської організації Галина Кирилівна Луговицька теж привітала всіх присутніх зі святом Перемоги:
- В цей день низько вклоняємось перед світлою пам’яттю мільйонів солдат, ми звертаємося зі словами щирою любові та подяки до наших ветеранів! Хай осінь Вашого життя буде довгою і спокійною, сповнена увагою та турботою рідних і близьких! Дай, Боже, нам всім щасливих мирних днів!

Цього дня мільйони українців йшли до вічного вогню, щоб уклонитися Славі і безсмертю. В знак глибокої поваги до загиблих захисників учасники мітингу поклали квіти до братської могили.

Цей день для жителів нашого краю став дійсно святом зі сльозами на очах, адже зранку 9 травня надійшла сумна звістка - помер наш земляк, ветеран Другої Світової війни Іван Ілліч Осмаковський...

Світла пам'ять...
 
   

МИ знаходимось.

інд. 72013
Запорізька обл
Михайлівський р-н
с.м.т. Пришиб
вул. Кооперативна, 1
Все права защищены©