Контактные данные

ЩАСЛИВА ДІТВОРА ЩАСЛИВОГО КОЛЕКТИВУ 

   Стаття з газети "НАШе Життя: новини" №152 від 26.10.2019

В останні теплі дні цього року так хочеться проводити якомога більше часу навулиці, щоб вдосталь насолодитися осіннім сонячним промінням!

Використати цю можливість вирішила і Галина Вікторівна Шаламова, голова Наглядової ради АТ "Михайлівський райагропостач". Тож, минулими вихідними вона повезла дітлахів працівників підприємства до бердянського зоопарку "Сафарі", який славиться різноманіттям звірів, котрих діти найчастіше можуть бачити лише в улюблених мультфільмах!

 Близько 80 різних видів тварин мають тут затишний і безпечний будинок. Деякі з них знаходяться під загрозою зникнення. Малеча із задоволенням споглядала всіх звірів: від крихітних лугових собачок до високих жирафів!

Зупинка в кафетерії допомогла підкріпитися та набратися сил. Ну і як, будучи в Бердянську, не попрощатися з морем?

 

 

Не дивно, що емоції та враження просто перехоплювали подих! Виснажена, але така щаслива дітвора передає Галині Вікторівні слова подяки за цей яскравий та насичений день!

Ну а оскільки за одну поїздку неможливо повезти всіх дітлахів працівників підприємства, наступна подорож припала на ці вихідні, а отже Бердянський зоопарк знову зустрічає пришибчан!   

МИ знаходимось.

інд. 72013
Запорізька обл
Михайлівський р-н
с.м.т. Пришиб
вул. Кооперативна, 1
Все права защищены©