Контактные данные

ПОРАДИ ВІД KERNEL ПРЕДСТАВНИКАМ АГРОБІЗНЕСУ

    Стаття з газети "НАШе Життя: новини" №158 від 07.12.2019

3 грудня на запрошення компанії Kernel до м.Київ з’їхалися близько 1000 представників агробізнесу, серед яких і голова Наглядової ради АТ «Михайлівський райагропостач» Галина Вікторівна Шаламова, директор підприємства Юлія Олександрівна Спіцина та головний агроном Арсен Сидикович Сулейманов, щоб відвідати наймасштабнішу зустріч ключових партнерів Kernel - конференцію PRO100 AGRO!

Це – щорічна конференція компанії Kernel у рамках партнерської програми Open Agribusiness, яка створена для обміну практиками, трендами та найефективнішими інструментами з метою сприяння розвитку малого і середнього агробізнесу в Україні. Координаторами заходу виступили Яна Стеблівська і Роман Горбань.

Впродовж 8 годин наші спеціалісти мали змогу поспілкуватися з кращими фахівцями аграрного сектору:

- Євген Осипов
, генеральний директор Kernel

- Олександр Головін, директор із закупівель зернових та олійних культур Kernel

- Аркадій Лунгул, керівник Науково-дослідного відділу Kernel 

- Євген Сапіженко, керівник служби моделювання та моніторингу компанії Kernel

- Хорхе Біансіотто, власник ранчо La Lucia, незалежний консультант, Аргентина.

- Євген Дудка, власник групи компаній ВІЛІЯ.

- Михайло Полішвайко, технічний експерт Агроцентру Терезине BASF Аграрні рішення

- Сергій Полянчиков, директор з розвитку, Науково-виробнича компанія «Квадрат».

- Луїс Карлос Алонсо, керівник розвитку бізнесу олійних культур, Сингента Україна, Іспанія.

Відкрив зустріч вітальним словом Євген Валерійович Осипов, генеральний директор Kernel, який детально ознайомив усіх присутніх з матеріальною базою, підрозділами та інфраструктурою компанії та підкреслив, що найголовніше для успіху – це міцне надійне партнерство, адже кожен фермер від мала до велика – партнер. Тож, і компанія Kernel зацікавлена в розвитку своїх партнерів та зростанні доходу своєї компанії, а отже – розквіту своїх територій та країни в цілому!

У межах програми Open Agribusiness «Кернел» фінансує своїх партнерів – товаровиробників під майбутній урожай. У 2019 році бюджет програми узгоджений на рівні $120 млн. Про це повідомив директор із закупівель зернових та олійних культур «Кернел» Олександр Головін. У своєму виступі він проаналізував партнерський проєкт Open Agribusiness, підбивши його підсумки за 2019 рік і розповівши про плани на майбутнє.

Про результати агрономічних випробувань Kernel присутнім розповів керівник Науково-дослідного відділу Аркадій Лунгул, а про використання супутникових даних для задач точного землеробства та підвищення урожайності детально проговорив керівник служби моделювання та моніторингу Євген Сапіженко.

Основна тема доповіді власника групи компаній ВІЛІЯ Євгена Дудки полягала в силі партнерства. Так, він зупинився на особливостях роботи з  Kernel та підкреслив, що головна проблема роботи бізнесу – не в політиці, а в самих підприємцях, зокрема – в якісному підборі кадрів.

Директор з розвитку Сергій Полянчиков акцентував увагу на фізіологічних процесах, що супроводжують стрес та результати впливу на рослини. Він дав поради представникам агробізнесу, як уникнути втрат врожаю.

Хорхе Біансіотто, власник ранчо La Lucia, незалежний консультант з Аргентини теж поділився своїм баченням прямого посіву та зупинився детально на основній вимозі суспільства – екологічній безпеці. Тоді як керівник розвитку бізнесу олійних культур компанії Сингента (Іспанія) Луїс Карлос Алонсо розповів про ринок соняшнику та тренди, зупинившись на удосконаленні якісних показників.

Партнери компанії Kernel познайомили всіх присутніх зі своєю продукцією, яка розмістилася на двох поверхах експозони КВЦ «Парковий». А по закінченні інформаційної частини представники агробізнесу мали нагоду закріпити партнерські зв’язки під час заключного концерту під виступ популярного музичного гурту.

Що ж, день для учасників конференції видався насиченим як інформаційно, так і емоційно. Тепер кожен на місцях впроваджуватиме набуті знання, а отже чекаємо на новий ривок в аграрному секторі!

МИ знаходимось.

інд. 72013
Запорізька обл
Михайлівський р-н
с.м.т. Пришиб
вул. Кооперативна, 1
Все права защищены©