Контактные данные

МИКОЛАЙ ЗАВІТАВ ДО МАЛЕЧІ!

   Стаття з газети "НАШе Життя: новини" №212 від 19.12.2020
День Святого Миколая ― улюблене свято усіх дітей. Кожного року приходить він непомітно, проникаючи у їхнє житло, даруючи омріяні подарунки. Завітав він на гостину і до вихованців Пришибського дитячого садочка "Сонечко", щоб похвалити за чемність та слухняність.

Звичайно, Святому складно об'їхати весь світ за одну ніч, тому розпочав він раніше свою подорож, та і помічники прийшли йому на допомогу - голова БО "Благодійний фонд імені М.А.Шаламова" Галина Шаламова, депутат Запорізької обласної ради Віктор Дудка, староста Пришибського старостинського округу Олександр Лактіонов.

Зазвичай, малята у святковий день отримують солодощі, але ж цього року "Сонечко" відзначило свій 55-річний Ювілей, тож, окрім смаколиків, БО "Благодійний фонд імені М.А.Шаламова" передав малятам і 80 теплих ковдр, які, завдяки чарам Святого, навіюватимуть дітлахам найсолодші сни! А зимові свята у "Сонечку" тепер прикрашатиме чарівна зелена красуня, яку привіз Миколай з депутатом облради.

Подарунки навіть не вміщувалися під ялинку, а малята, які якраз вийшли на прогулянку, радісно плескали в долоні, танцювали й підстрибували від задоволення та розповідали Миколаю у віршах про те, як сильно його чекали і гарно поводилися!

Зимові свята розпочато, а отже чекайте на диво і воно обов'язково здійсниться!

МИ знаходимось.

інд. 72013
Запорізька обл
Михайлівський р-н
с.м.т. Пришиб
вул. Кооперативна, 1
Все права защищены©