Контактные данные

ГАЛИНУ ШАЛАМОВУ НАГОРОДЖЕНО «ОРДЕНОМ КОРОЛЕВИ АННИ «ЧЕСТЬ ВІТЧИЗНИ»: «ВАЖЛИВО ЛЮБИТИ ТЕ, ЧИМ МИ ЗАЙМАЄМОСЯ»

   Стаття з газети "НАШе Життя: новини" №240 від 03.07.2021

На полі почалися жнива - підсумковий етап роботи сільгосптоваровиробників, який вимагає високого рівня організації, відповідальності і скоординованої дії багатьох структур. І чудовим стимулом для плідної праці колективу АТ «Михайлівський райагропостач» стала визначна міжнародна нагорода, яка надихає на нові звершення і перемоги!

За рішенням Науково-Експертної Ради Громадської Організації «Асамблея ділових кіл» за сумлінне служіння Україні та за багаторічну плідну працю, вагомий особистий внесок у розвиток рідного краю на засадах державного патріотизму Галина Вікторівна Шаламова отримала високу нагороду – Міжнародний Україно-Французький «Орден Королеви Анни «Честь Вітчизни» на срібній зірці!

«Орден Королеви Анни «Честь Вітчизни» належить до категорії найвищих міжнародних суспільних орденів України! Ця нагорода заснована на честь князівни Анни Ярославни,- дочки великого князя Ярослава Мудрого, - королеви Франції в XI ст. для вшанування пам'яті Королеви та до 1000-ліття Дня її народження. Вручається з метою відзначення видатних жінок сучасної України за заслуги у культурній, науковій, освітянській, благодійній та інших сферах суспільної діяльності.

Галина Шаламова – успішна михайлівчанка, голова Наглядової ради АТ «Михайлівський райагропостач». Вона – засновниця благодійної організації «Благодійний фонд імені М.А.Шаламова», тож постійно займається доброчинністю, дбає про свій рідний край та залучає бізнес до реалізації соціальних проєктів. І саме за плідну діяльність на благо рідного краю її удостоєно цією високою нагородою!

Іменний диплом Галини Вікторівни, виконаний українською і французькою мовами, оздоблений стрічками з національними кольорами України та Франції, а також - вишуканою багетною рамою. І від нагороди перехоплює подих - на сорокавосьмипроменевій сферичній зірці, де промені умовно символізують кількість життєво-активних років Анни Ярославни, на окремому параболічному еліпсі розміщено барельєф Королеви обвитий лавровим вінком та стрічками. Ця композиція увінчана королівською короною та прикрашена перехрещеними стрічками в національних кольорах України та Франції. З правого боку від центру - геральдичний щит з гербом Ярослава Мудрого, зліва - щит французьких королів з ліліями.

Галина Шаламова вважає, що, в першу чергу, досягти таких здобутків їй допомогла її потужна команда, яка підтримує всі її ідеї і якій вона дуже вдячна. Крім того, благодійниця розповіла про власні критерії успіху: на її думку, необхідно мати працелюбність, прагнення до самовдосконалення, гостроту думки і, звісно, знання. «Важливо також любити те, чим ми займаємося, і мені хочеться, щоб кожен в моєму колективі отримував задоволення від роботи, тоді можна разом ставити і досягати високі цілі», - підкреслює Галина Вікторівна.

Почесна нагорода вручається в Україні та Франції за особисту мудрість та мужність, високу освіченість та культуру, толерантність, вірність обов'язку, добродійність, чесноти та вчинки високої доблесті і честі, спрямовані на благо українського Народу та Держави, і сприяє підвищенню ролі жінок у сучасному суспільному та громадському житті країни.

Ми щиро вітаємо Галину Вікторівну з високим визнанням! Зичимо нових ідейних пошуків, творчого натхнення, успіхів і вагомих досягнень!

МИ знаходимось.

інд. 72013
Запорізька обл
Михайлівський р-н
с.м.т. Пришиб
вул. Кооперативна, 1
Все права защищены©